Les nostres eines

El carretó

És un petit vehicle d´una sola roda dissenyat per a ser propulsat per una sola persona i utilitzat per al al transport manual de carrega.Esta dissenyada per a distribuir el pes de la carrega entre la roda i el treballador. Nosaltres l’utilitzem sobretot per portar els desperdicis de l´hort i les eines.

carreto

El multicultor:

És una màquina que fem servir al nostre hort per remoure la terra. A vegades també ho fem amb l’aixada, però ens costa més perquè la nostra terra té moltes pedres i és bastant dura. Per sort, una professora de l’institut que té un hort ens va deixar el multicultor i això ens facilita molt la feina.

multicultor

L’aixada:

És una eina que serveix per diferents treballs a l’agricultura, com remoure terra i cavar. Està feta d’una làmina ample d’acer amb un forat per on passa el mànec de fusta d’uns 70 o 90 centímetres. Hi ha una gran varietat d’aixades segons la forma de la làmina i la llargada del mànec.

snapchat-1953496589

El sedàs
Un garbell o sedàs es una eina per separar la sorra de les pedres segons la seva grandària. Nosaltres a l’hort el fem servir per separar les pedres o la brutícia de la terra conreable.

sedac

Anuncis