Explicació del projecte

Amb l’inici del nou curs 2016-2017 es va posar en marxa el projecte “Hort del Cendrassos”. És un projecte transversal, eix principal de moltes de les activitats que portem a terme els alumnes del Grup Competencial de 3ºESO. En ell treballem amb una sèrie de professors il·lusionats pel fet d’ajudar-nos, encara més, a aquells alumnes que tenim majors dificultats d’aprenentatge i que sovint ens veiem perduts en l’aula convencional.

L’hort es troba en la part posterior de l’institut. Va ser delimitat fa anys quan formava part de les activitats dels alumnes de “L’Aula Oberta”. Les condicions en les que es trobava el terreny al Setembre no eren les ideals per la pràctica de l’agricultura, però amb l’esforç de tots els implicats en el projecte (professors i alumnes) hem aconseguit que la terra comenci a donar el seus primers fruits.

Però no només de cultius viu el projecte, “Hort dels Cendrassos”. Totes les disciplines aporten, i així els alumnes hem construït aparells meteorològics, treballat amb pales de fusta, etiquetat i il·lustrat els cultius, creat un espantaocells,etc…

A més, com ja sabeu, recopilem els nostres progressos en aquest bloc i en un compte d’Instagram  (https://instagram.com/hortcendrassos/). Si encara no en sou seguidors us animem a fer-vos-hi!

15623715_748582758626933_4386218424573886464_n
Anuncis