Benvinguts!

Benvinguts al nostre bloc de l’hort!

Som un grup d’alumnes de 3er d’ESO de l’institut Cendrassos de Figueres. Aquest curs treballarem algunes de les nostres assignatures a través del projecte de l’hort i en aquest bloc us anirem explicant les diferents activitats que hi fem. Però abans de tot, ens agradaria que presentar-nos una miqueta:

icona-moha

Hola, jo sóc en Moha, tinc 15  anys i m’agrada un grup de música que es diu MMZ i jugar a futbol.  Estudio a l’institut Cendrassos de Figueres i estic dins el projecte de l’hort. A mi m’agrada molt perquè fem menys hores a l’aula i a l’hort em diverteixo.

 

 

icona-youssef

Hola, sóc en Youssef Quarroum i tinc 15 anys.  Sóc un alumne de 3er d’ESO E de l’institut Cendrassos, tot i que vaig arribar dues setmanes tard perquè estava de vacances al Marroc. Els alumnes d’aquesta classe treballem a l’hort. M’agrada anar-hi perquè tots treballem junts per plantar cebes, cols, ravenets…

 

icona-moi

Hola em dic Moisés i tinc 14 anys. Estic a la classe 3er E i m’agrada estar-hi perquè no fem classe a l’aula totes les hores, ja que alguna d’elles anem a l’hort. Allà hi plantem diferents plantes i ens ho passem molt bé.

 

icona-amal

Hola, em dic Amal, tinc 14 anys i sóc de la classe de 3er E.  A mi m’agrada l’hort perquè aprenem moltes coses. Com per exemple, com plantar les verdures, com cuidar-les… Espero que vosaltres també us agradi!

 

icona-fabianHola, em dic Fabian Fernández Meley, tinc 15 anys i vaig a l’institut Cendrassos de Figueres, a la classe 3er E. Estic en el projecte de l´hort. A mi m’agrada fer el projecte perquè fer classe normal no m´agrada molt però, en canvi, participar en alguna cosa així, fa que m’ho agafi amb més ganes.

Hola, sóc l’Adunnamedalberto Jorge Marin Garsaball, tinc 16 anys i estudio 3er ESO E a l’institut Cendrassos. M’agrada l’Hort perquè és molt bonic plantar plantes i treballar la terra.blanc

Hola, em diicona-aliuc Aliu Balde. Tinc 15 anys i sóc estudiant de l’institut Cendrassos. Estic a 3r d’ESO E. M’agrada anar a l’hort perquè penso que és una manera més divertida d’aprendre que anar a classe.

 

Hola, jo em dicvicky Vicky i tinc 15 anys.  M’agrada l’hort perquè sortim de classe, ens divertim, podem parlar amb els companys de classe, encara que sigui fluixet, i també amb els professors.

blanc

souad-iiHola, em dic Souad, tinc 15 anys i faig 3er d’ESO E. M’agrada l’hort perquè és molt divertit i m’agrada la natura. A més, també aprenem moltes coses com, per exemple, quines verdures o fruites es poden plantar cada mes.

 

imagesHola, em dic Kevin Manuel Rivera Vargas. Tinc 15 anys i vinc d’ Honduras i  fa dues setmanes que he arribat . M’agrada l’institut Cendrassos i també el projecte de l’ hort perquè m’agrada plantar.blanc

 

victorHola, sóc en Víctor, tinc 15 anys i vaig al grup E de 3r ESO . A mi personalment m’agrada anar al hort perquè prenem l’aire, és entretingut i ens ho passem molt bé amb els companys!

 

cuscusHola, jo em dic Zakaria, tinc 16 anys, vaig néixer al Marroc i també vaig a la classe de 3r E. M’agrada menjar cuscús i trobo que és divertit aprendre idiomes. A l’institut m’agraden moltes coses de les que fem: plantar hortalisses, com parlar amb altres alumnes i explicar-los què fem a l’hort. Anar a classe també m’agrada, però m’ho passo molt més bé a l’hort.

5 thoughts on “Benvinguts!

  1. Hola nois i noies de 3r d’ESO de l’institut Cendrassos.
    Ens va agradar molt venir a visitar-vos i vam aprendre moltes coses: el nom de les fruites i verdures, a reconèixer les plantes de l’hort i les eines.
    Nosaltres també tenim un hort però es molt petit, si voleu podeu venir a veure’l, esteu convidats.

    Els alumnes de 2n de l’escola Salvador Dalí

    Liked by 1 person

Deixa un comentari